miercuri, 22 aprilie 2020

Clasa a V-a saptamana 22-24 aprilie 2020



   
Fişă de lucru 2
Tehnologii de preparare a hranei

Priviţi cu atenţie imaginea de mai jos, apoi răspundeţi cerinţelor.








1.    Ce tip de preparat este prezentat în imagine?                                     1 punct
2.    Cum se numeşte preparatul?                                                               1 punct
3.    Precizaţi alimentele care alcătuiesc preparatul din imagine.                2 puncte
4.    Prezentaţi etapele de preparare ale produsului din imagine.               3 puncte
5.    Enumeraţi Normele de Securitate şi Sănătate în Muncă şi Normele de igienă care trebuie cunoscute şi respectate în timpul preparării alimentelor.                                       3 puncte


Se acordă 1 punct din oficiu




                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Flori de toamna